Telefoneren over koperlijntje ouderwets?


Die oude bakelieten telefoons kennen veel mensen nog wel. Dit toestel is inmiddels hooguit nog als veredeld siermodel ergens te vinden.
Niet alleen het toestel is inmiddels verouderd, maar ook de koperkabel die ermee verbonden was, raakt langzaam maar zeker uit de gratie.

Bellen over Internet oftewel voIP (lees: VoiceOverIP) is inmiddels aardig ingeburgerd en de kinderziektes zijn achterhaald.
Sinds eind september 2010 waren er voor het eerst in de geschiedenis meer Internetbellers dan conventionele bellers. De sterke daling van het aantal vaste telefoonaansluitingen was daarmee ook een feit geworden, uiteraard steeg daarmee het aantal Internetverbindingen tot inmiddels ongekend aantal.

Naast de bekende grote Internet/telefonie aanbieders als KPN en Ziggo zijn er ook een aantal andere goede telecom-operators die voIP telefonie aanbieden en juist met name daarin gespecialiseerd zijn. Meestal ook zeer concurrerend qua prijs.
gnTel is zo'n aanbieder die zich voornamelijk op de zakelijke markt richt. Zij bieden slimme telefonieoplossingen voor ondernemers tegen aantrekkelijke prijzen.

Kijk voor meer info eens op www.gntel.nl of bereken meteen zelf je voordeel eens via deze link!

terug >>